Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Idufirma Pipedrive palkas uue juhi

  Pipedrive'i kontor Tallinnas asub Paldiski maanteel.Foto: Meeli Küttim

  Eestlaste loodud efektiivse müügijuhtimistarkvara pakkuja Pipedrive'i juhiks asus tänasest suure kogemustepagasiga Steve Oriola. Senine juht ja kaasasutaja Timo Rein jätkab presidendina, et pühendada rohkem tähelepanu toote arendamiseks, teatas ettevõte.

  “Liitusin Pipedrive’iga, sest firmal on tugev toode, meeskond ja kultuur. Firmal on väga hea potentsiaal saada liidriks müügitarkvara pakkujate turul oma nišis”, kommenteeris Oriola. “Mind innustab väiksematele firmadele hea teenuse pakkumine ning mul on heameel, et saan oma laia kogemustepagasi rakendada Pipedrive’i järgmise kasvufaasi hüvanguks”.
  Oriola peamine ülesanne on Pipedrive’i kasvu juhtimine, rakendades oma rohkem kui 20 aasta pikkust kogemust kiiresti kasvavate idufirmade arendamisel. Oriola on 15 aastat töötanud pilvepõhist tarkvara pakkuvates firmades, seehulgas 10 aastat juhtivatel ametikohtadel e-posti teenuseid pakkuvas Constant Contactis. Ta liitus Constant Contactiga varajases faasis, mil firmas oli vähem kui 30 töötajat ning aitas kaasa firma edukale avalikule aktsiaemissioonile (IPO) 2007. aastal. Hiljem oli ta reklaamitehnoloogia pakkuja Crossboard Mobile'i juht ning töötas juhtivatel ametikohtadel turundustarkvara firmades Balihoo ja Brightcove.
  Oriola asub tööle Pipedrive’i USA kontoris Menlo Parkis, Kalifornias, aga plaanib olulise osa ajast veeta ka ettevõtte Tallinna kontoris.
  Pipedrive’i juhina vastutab Oriola müügi, turunduse, äriarenduse ja uute turgude eest. Senine juht ja kaasasutaja Timo Rein jätkab presidendi rollis ning juhib toote, arenduse, integratsioonide ja klienditoe funktsioone.
  “Pipedrive on kasvanud 70 töötaja ning rohkem kui 10 000 maksva kliendini ja meie kasv kiireneb. Sellises olukorras on hea mõte, kui kasvu juhib keegi, kes on seda varem teinud,” kommenteeris Timo Rein. "Steve’il on need kogemused olemas. Ma ise saan oma uues rollis keskenduda nendele asjadele, mis mind enim köidavad - alustades tootest.”
  Pipedrive on kaasanud 4,1 miljoni dollari eest investeeringuid firmadelt Storm Ventures, Rembrandt Venture Partners, TMT Investments (kes on muuhulgas ka Taxify ja VitalFieldsi investor) ja ingelinvestoritelt nagu Taavet Hinrikus (TransferWise’i kaasasutaja) ja Andy McLoughlin (eduka tehnoloogiafirma Huddle asutaja).
  Pipedrive on 2010. aastal asutatud ettevõte, mis pakub müügijuhtimistarkvara väikestele ja keskmise suurusega firmadele. Pipedrive on loodud müügiproffidelt müügiproffidele ja eristub selle poolest, et tarkvara keskmes on nn müügitoru protsess, mis annab müügist hea ülevaate ning tagab selle, et olulised tehingud ei jääks toppama. Pipedrive’i kahes kontoris Tallinnas ja Menlo Parkis Kalifornias töötab 70 inimest ning ettevõttel on rohkem kui 10 000 maksvat klienti üle maailma.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Maksudebati vanker veereb tiigi poole. Püüame kinni!
Arutelu Eesti maksusüsteemi muutmise üle ei jõudnud õieti alatagi, enne kui see ärevaks tegevas suunas liikuma hakkas. Ent kui varakult sekkuda, siis õnnestub hoogu sattuma kippuvaid poliitikuid õige(ma)le poole nügida, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Arutelu Eesti maksusüsteemi muutmise üle ei jõudnud õieti alatagi, enne kui see ärevaks tegevas suunas liikuma hakkas. Ent kui varakult sekkuda, siis õnnestub hoogu sattuma kippuvaid poliitikuid õige(ma)le poole nügida, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Nafta odavnes täna järsult
Naftahinnad langesid täna tublisti, sest Hiina kehvad majandusandmed võimendasid globaalse majanduse jahenemisega seotud hirme ning kardetakse, et see võib nafta nõudlusele negatiivselt mõjuda, vahendab Reuters.
Naftahinnad langesid täna tublisti, sest Hiina kehvad majandusandmed võimendasid globaalse majanduse jahenemisega seotud hirme ning kardetakse, et see võib nafta nõudlusele negatiivselt mõjuda, vahendab Reuters.
Reaalajas börsiinfo
RMK nõukogu esimees: metsadebatt ei saa Marrani ajal otsa
Riigimetsa Majandamise Keskuse (RMK) nõukogu esimehe Randel Läntsi juttu mööda oodatakse ülitõenäoliselt RMK uueks juhiks saavalt välisluureameti peadirektorilt Mikk Marranilt, et tema kureerimisel tekib huvigruppide vahel rohkem mõistmist ning ühistes eesmärkides ja kriteeriumites suudetakse kokku leppida.
Riigimetsa Majandamise Keskuse (RMK) nõukogu esimehe Randel Läntsi juttu mööda oodatakse ülitõenäoliselt RMK uueks juhiks saavalt välisluureameti peadirektorilt Mikk Marranilt, et tema kureerimisel tekib huvigruppide vahel rohkem mõistmist ning ühistes eesmärkides ja kriteeriumites suudetakse kokku leppida.
Raadiohommikus: mida Eesti esivastuluurajalt RMK juhina oodatakse?
Esmaspäev tõi üllatava uudise, et Riigimetsa Majandamise Keskuse (RMK) nõukogu valis asutuse uueks juhiks välisluureameti juhi Mikk Marrani, kellega asuti läbirääkimistesse. Miks niisugune valik ning mida Marranilt oodatakse, seda uurime Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis RMK nõukogu esimehelt Randel Läntsilt.
Esmaspäev tõi üllatava uudise, et Riigimetsa Majandamise Keskuse (RMK) nõukogu valis asutuse uueks juhiks välisluureameti juhi Mikk Marrani, kellega asuti läbirääkimistesse. Miks niisugune valik ning mida Marranilt oodatakse, seda uurime Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis RMK nõukogu esimehelt Randel Läntsilt.
Töötus on Eestis 5,8 protsenti
Töötus vähenes Eestis teises kvartalis aastatagusega võrreldes 5600 inimese võrra, kuid kasvas esimese kvartaliga võrreldes ja registreeritud töötuse määr oli 5,8 protsenti, võrreldes kvartalitaguse 5,5 protsendiga.
Töötus vähenes Eestis teises kvartalis aastatagusega võrreldes 5600 inimese võrra, kuid kasvas esimese kvartaliga võrreldes ja registreeritud töötuse määr oli 5,8 protsenti, võrreldes kvartalitaguse 5,5 protsendiga.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.