Äripäev • 3. august 2016 kell 7:04

Kalev Spa ei jaksa enam suurt basseini ülal pidada

Kalev Spa ei jaksa enam suurt basseini ülal pidada.  Foto: Maris Ojasuu

Eestis on praegu ainult kaks 50meetrist basseini, üks Tartus Aura veekeskuses ja teine Tallinnas Kalev Spas. Kuid viimane kavatsetakse tuleval suvel ümber ehitada, mille tõttu võib Tallinnast 50meetrine bassein sootuks kaduda, kirjutab Eesti Päevaleht.

Spa kavatseb teha ka hotelli­osale juurdeehituse ja ootab eskiisprojektidele linnavalitsuse kinnitust, kuid veekeskuse remont tuleb kindlasti, kirjutab väljaanne.

„Kas kujutate ette, millised kommunaalkulud on sellise basseini ülalpidamisel?” küsis Kalev Spa juhatuse liige ja veekeskuse direktor Tõnu Tanvell. Tema sõnul on veekeskuses ja 50 m võistlusbasseinis kokku 4,5 miljonit liitrit vett ning selle ülalpidamine ja käitlemine on kallis, 60 000 eurot kuus.

Loe lähemalt tänasest Eesti Päevalehest.

Hetkel kuum