Kruudat vahi alla ei võeta

17. august 2016, 17:15
AS Tere juhatuse liige Oliver Kruuda
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160817/NEWS/160819745/AR/0/AR-160819745.jpg
Ainult tellijale

AS Tere kriminaalasja kahtlusalused pääsevad vabadusse, kuna prokuratuur ei taotle nende vahi alla võtmist.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kaarel Kallase sõnul otsustas prokuratuur mitte taotleda kuue AS Tere kriminaalasja uurimise käigus kinni peetud kahtlusaluse vahi alla võtmist. Kuuest kahtlusalusest neli on kas juba vabaduses või saavad täna vabadusse. Kaks kahtlusalust, nende seas ka Oliver Kruuda, saavad vabadusse kas täna õhtul või homme hommikul. Otsus sõltub sellest, kuidas jõutakse menetlustoiminguid lõpule viia.

Äripäeva andmetel on AS Tere kriminaalasjas lisaks Oliver Kruudale 48 tunniks kinni peetud juristist ettevõtte nõukogu esimees Allan Viirma, ettevõtte teenustejuht Rein Lepasson, Kruuda finantsasjade korraldaja Hjalmar Konno, Tere pearaamatupidaja ja üks ettevõtte finantsosakonna töötaja.

Kuriteokahtlustus on esitatud kuuele füüsilisele isikule ning ASile Tere, kahtlustuse sisuks on maksuametile valeandmete esitamine, mille tulemusel on jäetud riigile tasumata nii tulu- kui ka käibemaksu kokku umbes 375 000 euro ulatuses.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. August 2016, 17:15
Otsi:

Ava täpsem otsing