Äripäev • 22. august 2016 kell 8:53

Rotermann City avaneb linnarahvale

Rotermann City  Foto: Rotermann City

Septembris algab Rotermann City viimase Ahtri tänava poolse hoone, äri- ja kortermaja R18 ehitus, millest kujuneb kogu kvartali jaoks oluline tähis, sest selle valmimise järel avaneb aastakümneid suletud ala linlastele ja turistidele.

Kompleksi ehitab arendaja Dollimar Invest OÜ tellimusel AS Nordecon ning tööde hind on ligikaudu 9 miljonit eurot.

Hoone esimesel korrusel avatakse kuni 15 kauplust, majas on umbes 2000 m² büroopinda ning 58 korterit, millest 17 on juba broneeritud. Ka naaberhoones, mis valmib tänavu novembris, on 41 korterist 39 juba müüdud, vahendas Dollimar Invest.

Hoonekompleksi arhitektid on Hanno Grossschmidt ja Sander Treijar büroost HG Arhitektuur OÜ.

Hetkel kuum