• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Branson: pensionile ma küll ei lähe!

  Richard BransonFoto: EPA

  Virgin Groupi asutaja Richard Branson ütleb, et pensionile minek on viimane asi, mida ta teha tahab.

  Miljardär Richard Branson jättis kooli pooleli juba 16-aastaselt ning asutas oma esimese ettevõtte. Virgin Groupi asutanud Branson on olnud seotud sadade ettevõtetega ja ta varade väärtus on tõusnud 5 miljardi dollarini, vahendab CNBC.
  Ta võiks kohe pensionile minna ja töötamise lõpetada. Erru minek on viimane asi, mille peale 66-aastane ettevõtja tahab mõelda.
  „Ma ei arva, et pensionile minek peaks olema eesmärk,“ kirjutas ta oma blogipostituses. Branson on inspiratsiooni saanud Briti filosoofilt Alan Wattsilt, kelle sõnul ei peaks inimesed oma elu reisi või teekonnana võtma. Teekond tähendab, et kuskil peaks olema lõpp-punkt või kohalejõudmine. Kõige eepilisem on aga hoopis ellu ärgata, ütleb Watts.
  „Ta seletab, et traditsiooniline haridussüsteem on maalinud elu mõttest vale pildi (kuhugile jõudmine). Liiga palju on pandud rõhku kooli lõpetamisele, ülikoolile ja karjäärile,“ kirjutas Branson. „Liiga paljud inimesed elavad selleks, et pensionile minna. Nad petavad ennast, et nende elu on põnev.“
  See on ka põhjus, miks Bransoni arvates ei peaks olema eesmärk jalad seinale visata. „Ma arvan, et eesmärgiks peaks olema õnn.“
  „Ma ei ole kunagi mõelnud, et töö on töö ja mäng on mäng. Kõik on elamine ja õppimine. Ma näen, et elu mõte on pingutada ja kasvada. Ma ei taha kunagi kuhugile kohale jõuda. Ma tahan jätkata,“ kirjutas Branson.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
USA tööturu numbrid valmistasid pettumuse
USAs loodi novembris oodatust enam kui kaks korda vähem töökohti, selgub värskest tööturu raportist.
USAs loodi novembris oodatust enam kui kaks korda vähem töökohti, selgub värskest tööturu raportist.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Veho omandas Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.