• Jaga lugu:

  Jeremy Clarkson reastas aasta kohutavaimad autod

  Jeremy Clarkson reastas aasta kohutavaimad autodFoto: epa

  Kultusliku autosaate "Top Gear" endine juht Jeremy Clarkson loetles oma The Sunday Timesi kolumnis kümme tema hinnangul kõige kohutavamat mudelit, mille rooli tal sel ja eelmisel aastal keeras.

  Clarkson rõhutas, et nimekiri on subjektiivne ning et tema arvamust võisid mõjutada ilm, meeleolu või teeolud.
  Vauxhall Astra SRi NAVFoto: Internet
  Esimese koha sai Vauxhall Astra SRi NAV. Ainus, mida Clarkson sellest autost mäletab, on, et see oli „punane ja turbo“. Tema sõnul sobib see auto neile, kes vajavad „neljarattalist ja kohta, kus istuda“.
  Infiniti Q30 Premium TechFoto: Internet
  Teisel kohal on Infiniti Q30 Premium Tech. Selle puhul märkis Clarkson ära 2,2-liitrise diiselmootori ja liiga suure müra. „Ma aiman, mida see mootor tegelikult teeb. See muudab diislikütuse müraks.“ Kuigi masinaga Clarkson rahul polnud, kiitis ta selle disaini: „Vähemalt näeb see hea välja.“
  Skoda Superb SE L ExecutiveFoto: Internet
  Kolmas häbiposti naelutatu oli Škoda Superb SE L Executive. Clarksoni meelest on see Volkswagen Passati odavversioon. Škoda Superbil on sama palju hinge kui sügavkülmikul, kõlas tema karm otsus.
  Antireitingusse mahtusid veel:
  Zenos E10 SRenault Kadjar Signature NavBMW X1 25dSEAT Leon X-Perience SE TechnologyNissan GT-R Track EditionVolkswagen Scirocco 2,0 TDiHyundai i800
   
  Nädal varem avaldas Clarkson oma selle ja eelmise aasta lemmikute edetabeli. Pingerida oli selline:
  Mazda MX-5 Miata 2.0 Sport RecaroAlfa Romeo 4C CoupeMercedes-AMG GT SFord Focus RSFord Mustang Fastback 5,0 V8 GTVolvo XC90 D5 AWDVauxhall Zafira Tourer 1.6 CDTi Tech LineBMW M2Ferrari 488 GTBLamborghini Aventador
  "Top Geari" juhtinud Clarkson vallandati BBCst eelmise aasta kevadel pärast konflikti saate produtsendiga. Koos temaga lahkusid ka kaassaatejuhid Richard Hammond ja James May. Aasta tagasi sõlmisid nad uue autosaate lepingu Amazon Prime’iga. Esimene saade nimega "Grand Tour" peaks ilmavalgust nägema juba sügisel. Lepingu järgi teeb kolmik kolme aasta jooksul 36 saadet.
  Clarksoni honorar on 10 miljonit naela aastas, mis teeb temast Suurbritannia kõige kõrgemalt tasustatud telesaatejuhi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
7 asja, mida tuleks oma CVs kohe muuta
Kui tihti kuuldakse soovitusi, mida tasub lisada oma CVsse, siis harva mainitakse, mis tasub välja jätta, vahendab CNBC.
Kui tihti kuuldakse soovitusi, mida tasub lisada oma CVsse, siis harva mainitakse, mis tasub välja jätta, vahendab CNBC.