Savisaar: Kaljuranda on lihtne ära rääkida

Edgar Savisaar  Foto: Andres Haabu
Äripäev • 9. september 2016 kell 11:18

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar ütles, et välisminister Marina Kaljuranna kandideerimine presidendiks ei tulnud talle üllatusena.

“Välisministri kandideerimine Estonia kontserdisaalis presidendi ametikohale ei tulnud mulle üllatusena,” ütles Savisaar. “Marina Kaljurand on poliitikas väga algaja ja teda on suhteliselt lihtne ära rääkida. Meie kandidaadile Mailis Repsile annab see hoogu juurde, sest kahe reformierakondlase kandideerimine on neile kõike muud kui hea.” 

Savisaar arvas, et uue kandidaadiga tuli välja Kallase vastasleer, aga tundub, et nad pigem kaotavad kui võidavad sellest. “Lõhe Reformierakonnas läks täna sügavamale, ja sellega peavad kõik Eesti parteid järgmistel valimistel arvestama. Ja kõigile tundub, et just neil on täna õigus,” lisas Savisaar.  

Hetkel kuum