Äripäev • 20. september 2016 kell 6:45

Utilitas koondab tütarfirmad ühise kaubamärgi alla

Tallinna Kütte juhatuse esimees Kristjan Rahu, kellele kuulub Utilitasest 97,5 protsenti.  Foto: Andras Kralla

Kaheksat Eesti linna soojusega varustavasse kontserni Utilitas kuuluvad ettevõtted hakkavad tegutsema ühise kaubamärgi all ning on esitanud taotluse ärinimede muutmiseks. Kontsernile kuuluv AS Tallinna Küte võtab kasutusele ärinime AS Utilitas Tallinn ning AS Eraküte AS Utilitas Eesti.

Tallinnas Väo karjääris asuv OÜ Tallinna Elektrijaam on esitanud taotluse võtta ärinimena kasutusele OÜ Utilitas Tallinna Elektrijaam. Ettevõtete klientidele nimevahetus mingeid muutusi kaasa ei too, ütles Utilitase kontserni juht Priit Koit.

Rohelise energia osakaalu ning energiatõhususe suurendamiseks on kontsern teinud viimasel kahel aastal 100 miljoni euro eest investeeringuid, millest suurem osa on läinud Väo uue jaama rajamisse ja soojusvõrkude rekonstrueerimisse.

Utilitase kontserni ettevõtted AS Tallinna Küte, AS Eraküte ja OÜ Tallinna Elektrijaam on esitanud äriregistrile avalduse, mille rahuldamisel muutuvad juriidiliste isikute ärinimed.

Utilitas osutab teenust Tallinnas, Raplas, Haapsalus, Kärdlas, Valgas, Jõgeval, Keilas ja Maardus. Grupi ettevõtetes töötab ligi 300 inimest. Utilitasele kuulub ka Tallinnas Väo karjääris asuv koostootmisjaam ning selle naabruses tänavu sügisel tööd alustav teine jaam. Utilitas kuulub 100% Eesti kapitalile.

Hetkel kuum