Carri Ginter: ärge hädaldage, võtke ette

10. oktoober 2016, 11:30
Soraineni vandeadvokaat ja partner Carri Ginter.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20161010/NEWS/161019993/AR/0/AR-161019993.jpg

Soraineni vandeadvokaat ja partner Carri Ginter rääkis Ärikatla korraldatud Ebaõnnestumise päeval, et polnud koolis viieline õpilane, kuid see ei takistanud tal elus edu saavutada.

„8. klassis oli mul hoolsuse hinne 2. Mõtlesin, et pärast 9. klassi ei lähe kindlasti enam kooli. Mul oli seal halb, ei tahtnud minna. Pinginaaber hakkas õppima ja ma ei tahtnud temast maha jääda. Pinginaabri hinded läksid üles, võtsin kätte, hakkasin ka õppima,“ ütles Ginter.

„Ma ei osanud üldsegi füüsikat, seetõttu hakkasin kontrolltöödeks nädal aega varem õppima. Keegi ei öelnud mulle, et nii on arukas teha, kuid see oli üks samm eduni,“ sõnas ta.

Õppetund, mille Ginter koolist sai: „Mõelge selle peale, kes on teine inimene suhtluspartnerina, see aitab mind advokaadina iga päev. Mis on tema hirmud, mis on tema rõõmud – õppige teda tundma. Ärge muretsege selle pärast, mida teised teist arvavad, sest te solvuksite, kui teaksite, kui vähe nad teist tegelikult mõtlevad,“ sõnas ta.

Tippadvokaadi sõnul ei maksaks end elus vabanduste taha peita. „Olen liiga noor, liiga vana, mul pole piisavalt ettevalmistust - ärge hädaldage, võtke ette, õppige oma vigadest! Ärge võtke ennast liiga tõsiselt! Ka mul on olnud elus hetki, kui mõtlen, et kuidas, kurat, ma sain nii teha? Kui üritad kõiki vigu vältida, lähed ainult mööda protsessi ja tapad loovuse.“

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. October 2016, 11:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing