• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Carri Ginter: ärge hädaldage, võtke ette

  Soraineni vandeadvokaat ja partner Carri Ginter.Foto: Andres Haabu

  Soraineni vandeadvokaat ja partner Carri Ginter rääkis Ärikatla korraldatud Ebaõnnestumise päeval, et polnud koolis viieline õpilane, kuid see ei takistanud tal elus edu saavutada.

  „8. klassis oli mul hoolsuse hinne 2. Mõtlesin, et pärast 9. klassi ei lähe kindlasti enam kooli. Mul oli seal halb, ei tahtnud minna. Pinginaaber hakkas õppima ja ma ei tahtnud temast maha jääda. Pinginaabri hinded läksid üles, võtsin kätte, hakkasin ka õppima,“ ütles Ginter.
  „Ma ei osanud üldsegi füüsikat, seetõttu hakkasin kontrolltöödeks nädal aega varem õppima. Keegi ei öelnud mulle, et nii on arukas teha, kuid see oli üks samm eduni,“ sõnas ta.
  Õppetund, mille Ginter koolist sai: „Mõelge selle peale, kes on teine inimene suhtluspartnerina, see aitab mind advokaadina iga päev. Mis on tema hirmud, mis on tema rõõmud – õppige teda tundma. Ärge muretsege selle pärast, mida teised teist arvavad, sest te solvuksite, kui teaksite, kui vähe nad teist tegelikult mõtlevad,“ sõnas ta.
  Tippadvokaadi sõnul ei maksaks end elus vabanduste taha peita. „Olen liiga noor, liiga vana, mul pole piisavalt ettevalmistust - ärge hädaldage, võtke ette, õppige oma vigadest! Ärge võtke ennast liiga tõsiselt! Ka mul on olnud elus hetki, kui mõtlen, et kuidas, kurat, ma sain nii teha? Kui üritad kõiki vigu vältida, lähed ainult mööda protsessi ja tapad loovuse.“
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Advokaadibüroode TOPi võitja: võidu toob oskus muuta vajadusel kiiresti fookust
Tänavuse Äripäeva advokaadibüroode edetabeli võitis juba teist aastat järjest advokaadibüroo Cobalt. Võitudest ja nendeni jõudmisest avaldavad saladusi juhtivpartner Jaanus Mody ja partner Martin Simovart.
Tänavuse Äripäeva advokaadibüroode edetabeli võitis juba teist aastat järjest advokaadibüroo Cobalt. Võitudest ja nendeni jõudmisest avaldavad saladusi juhtivpartner Jaanus Mody ja partner Martin Simovart.