Karilaid: Reformierakonna rünnak näitab peataolekut

15. oktoober 2016, 14:13
Jaanus Karilaid nentis, et pingeid Reformierakonnas kerib kahtlemata üles ka Keskerakonna siseelu.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20161015/NEWS/161019779/AR/0/AR-161019779.jpg

Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid leiab, et Siim Kallase Äripäevale antud intervjuust Reformierakonnas lahvatanud tüli oli ootuspärane, sest see oli juba mõnda aega tuha all hõõgunud.

Küll aga ei olnud Karilaidi sõnul ootuspärane terav rünnak Reformierakonna poolt oma auesimehe suunas

„Ühelt poolt tuleb Reformierakonna heitlikkust mõista, sest nad jäid ilma nii kindlana tundunud presidendi ametikohast. Veelgi enam, ka koalitsioonipartnerid on asunud üha julgemalt peaministriparteid kritiseerima,” teatas Karilaid pressiteate vahendusel.

„See teeb loomulikult Rõivase ja tema toetajad närviliseks, sest niigi habras positsioon on nüüd veelgi kehvemas seisus. Auesimehe avalik rahulolematus oma erakonnaga ning sellele järgnenud peasekretäri piinlik rünnak näitab kui pingul on reformierakondlaste närvid.“

Ta lisas, et Reformierakonna peasekretäri Reimo Nebokati rünnak Kallase ja Keskerakonna suunas muu hulgas Kremli argumendiga ei ole tõsiseltvõetav. „Selle vana plaadi peale panek ilmestab selgelt kriisi ulatust ning peataolekut kogu erakonnas,” teatas Karilaid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. October 2016, 14:54

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing