Äripäev • 31. oktoober 2016 kell 8:39

EfTEN ostis E.L.L. Kinnisvaralt büroohoone

Büroohoone L3  Foto: E.L.L. Kinnisvara

Juba teist korda viimase kahe aasta jooksul tegid omavahel tehingu EfTEN Real Estate Fund III AS ja E.L.L. Kinnisvara, kui EfTEN ostis E.L.L.i Leedu tütarettevõttelt UAB Centresta büroohoone L3 Vilniuses.

Tehingu maksumus on poolte kokkuleppel konfidentsiaalne.

L3 büroohoone asub Vilniuse lennujaama lähedal Vilnius–Klaipėda maantee ja Minski maantee lähistel. Hoones üürib büroopindu 37 ettevõtet, neist suuremad on kindlustusettevõte Bonum Publicum, SBA ettevõtete grupp, reisifirma Novaturas, autorendifirma AVIS ja ehitusettevõte Merko Statyba. 2005. aastal valminud ligi 6100 ruutmeetrise üüripinnaga hoone juurde kuulub paarisajakohaline väliparkla.

 

“Vilniuse kesklinnas on praegu rekordiliselt suur uute A-klassi büroohoonete arendusmaht, kuid need arendused on suunatud eeskätt suurfirmadele,” ütles EfTEN Real Estate Fund III fondijuht Viljar Arakas. “Selle taustal eristub L3 oma suunitlusega väga selgelt, pakkudes väiksematele firmadele mugavaid pindu, konkurentsivõimelisi üürihindu ja häid parkimislahendusi,” sõnass ta.E.L.L. Kinnisvara juhatuse liige ja finantsdirektor Taavi Ojala märkis, et EfTENi eristab konkurentidest see, et fond söandas investeerida pealinnast väljapoole Šiauliais asuvasse Saules Miestas kaubanduskeskusesse, samuti nüüd L3 büroohoone puhul kesklinnast eemal asuvasse projekti. „Samal ajal keskenduvad teised investorid suuresti väga aktiivsele ning suureneva pakkumisega büroopindade turule Vilniuse südalinnas,“ lausus Ojala.

Hetkel kuum