• Jaga lugu:

  Bernie Sanders ei välista uuesti kandideerimist

  USA demokraadist presidendikandidaat Bernie Sanders soovib maksustada Wall Streeti.Foto: EPA

  USA presidendivalimistel demokraatide leeris kandideerinud 75aastane Bernie Sanders ei välista 2020. aastal uuesti kandideerimist.

  “Neli aastat on pikk aeg. Võtame ühe asja korraga, ma ei välista mitte midagi,” vastas ta küsimusele presidendiks kandideerimise kohta. USAs valitakse Senatit kahe aasta pärast ning seetõttu keskendub Sanders praegu sellele.
  Ühtlasi märkis ta, et nende nelja aasta jooksul peaksid demokraadid oma partei taas üles ehitama. Ta märkis Assosciated Pressile antud telefoniintervjuus, et demokraatide jaoks on väga suur häbi asjaolu, et töölisklass hääletas vabariiklaste poolt. “See näitab, et demokraatide sõnum enam ei tööta,” tõdes Sanders.
  Sanders, kes oli demokraatide hilisema presidendikandidaadi Hillary Clintoni konkurent, tegi aktiivselt kampaaniat selle nimel, et Clinton presidendiks valitaks. “Tal on olnud suurepärane poliitiline karjäär. Ta on avalikkust aastakümneid teeninud ning purustanud mitmeid barjääre,” jätkas Sanders.
  Vermonti osariigi kuberneri peamine sõnum siiski oli, et demokraadid peavad endale tõsiselt otsa vaatama ning jätkama võitlust töölisklassi huvide eest. See hõlmab endas ühtlasi aga ka seda, et muudatusi võetakse ette Wall Streeti ning miljardäride suhtes. “Praegu inimesed seda ei usu. Tuleb otsustada, kummal poolel me oleme,” ütles Sanders.
  “Ma loodan, et ma eksin, aga mulle tundub, et ta on petis. Vaatamata oma retoorikale, mis ütleb, et ta on töölisklassi tšempion, tuleb välja vastupidi,” ütles Sanders vastvalitud presidendi Donald Trumpi kohta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Raadiohitid: investori kallis viga ja verelaskmine Hiinas
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Nutikas andmete kasutamine avab uued võimalused
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.