• Jaga lugu:

  Soome-Vene majanduskomisjon kohtub taas

  Venemaa ja Soome majanduskohtumiste kolmeaastane paus sai läbi.Foto: Scanpix/Reuters

  Eile kohtus Moskvas pärast kolme aasta pikkust vaheaega taas Soome ja Venemaa majanduskoostöö komisjon.

  Täna ütleb Soome välis- ja arenguminister Kai Mykkänen intervjuus Soome päevalehele Helsingin Sanomat, et Soome ja Venemaa kaubandussuhete madalseisus ollakse nüüd ehk põhjast läbi. Juba on ekspordis ka esimesi kergeid toibumise märke.
  „Soome suurettevõtete sõnul paistab tunneli lõpus valgus,“ ütles Mykkänen. Juubeldada on siiski vara, sest viimase nelja aastaga on Soome eksport Venemaale pea poole võrra kukkunud.
  Kohtumisel ei räägitud sanktsioonidest, selle üle ei otsusta Soome üksi. Pealegi olid nii Soome minister kui Venemaa asepeaminister Dmitri Kozak seda meelt, et kaubavahetuse järsu kahanemise peapõhjus ei ole mitte niivõrd sanktsioonid kui nafta hinna järsk langus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Analüütik: ärikinnisvara-aasta jääb pigem kesiseks
Kuigi Eesti majandus taastub kriisist üle ootuste kiiresti, esineb ärikinnisvaraturul vastandlikke signaale ning aasta jääb pigem tagasihoidlikuks. kirjutab Restate’i kinnisvaraanalüütik Julia Linde.
Kuigi Eesti majandus taastub kriisist üle ootuste kiiresti, esineb ärikinnisvaraturul vastandlikke signaale ning aasta jääb pigem tagasihoidlikuks. kirjutab Restate’i kinnisvaraanalüütik Julia Linde.
USA aktsiaturud langesid enne suurfirmade tulemusi
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Investor plaanib juba 12kordsele tootlusele palju lisa teenida: hind läheb veel üles
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.