• Jaga lugu:

  Kuidas hinda tõsta, G4Si kogemus

  G4S Eesti müügidivisjoni direktor Jaan NappusFoto: Mihkel Maripuu / Postimees / Scanpix

  G4S Eesti müügidivisjoni direktor Jaan Nappus rääkis Äripäeva läbirääkimiste seminaril, et nemad planeerivad hinnatõusu läbirääkimisi ette aasta aega.

  Nappuse sõnul võrdub küsitav hind pakutava teenusega. „Hoolitse selle eest, et sul oleks mida pakkuda!“, kirjutas kaubandus.ee.
  Hinnatõusu läbirääkimiste puhul on Nappuse sõnul olulised kriteeriumid nii kliendi kui enda järgmise aasta eelarve koostamise ajaplaan. „ Kui oled hiljaks jäänud, on jah-sõna väga raske saada või läheb selle hilinemine ettevõttele väga kalliks maksma.“ „Me alustame hinnatõusu ettevalmistamist aasta algul,“ ütles Nappus ja lisas, et hinnatõusu jaoks saavad nad sisendi suhteliselt varakult (näiteks kui palju tõuseb alampalk).
  G4S Eesti on hinnatõusu protsessi jaganud nelja ossa: eeltöö, jagunemine, läbiviimine ja järeltegevus.
  Nappuse sõnul on kaks põhjust, kui ei tulda hinnatõusuga kaasa: hind tundub ebaõiglane või kliendil ei ole lihtsalt raha. „Siis tuleb analüüsida, kas hind ongi ebaõiglane või ei ole suudetud saadavat kasu piisavalt hästi põhjendada.“
  Põhjalikumalt loe teemaveebist kaubandus.ee
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.