Alyona Stadnik • 28. november 2016 kell 12:45

Harjumaa parim: edukas ettevõte on sõnapidaja

Harjumaa edetabeli võitja ja edukamate ettevõtete TOP 100 teise koha omanik, masinaehitusettevõtte Hekotek AS juhatuse esimees Heiki Einpaul.  Foto: Raul Mee

Et olla edukas, peab järgima printsiipi olla aus enda ja teiste vastu, ütleb Harjumaa edetabeli võitja ja edukamate ettevõtete TOP 100 teise koha omanik, masinaehitusettevõtte Hekotek AS juhatuse esimees Heiki Einpaul.

"Teeme ikka seda, mida oleme kogu aeg teinud. Püüame täita tellimusi nii, et meie kliendid rahul oleksid. Selleks on vaja sõna pidada," lausus Einpaul. 

Küsimusele, mis on nende peamised väljakutsed uuel aastal, vastas Einpaul, et vaevalt oskab keegi praegu sellele täpset vastust anda. "Järgmisel aastal selgub. Meie ülesanne on õigel ajal langetada õigeid otsuseid," sõnas Einpaul. "Meie alal ongi huvitav see, et kunagi ei tea, mis täpselt ees ootab, pead kogu aeg valmis olema selleks, et õigesti käituda."

Einpaul lisas, et tuleb ka järgida printsiipi, millest ta on alati rääkinud: olla aus enda ja teiste vastu. "Seda ükskõik mis turul - kõik kliendid ootavad seda, ei ole vahet, kas oled Venemaa turul või kuskil Kesk-Euroopas, tulemus on ikka üks," rõhutas Einpaul. 

Reedel andis Äripäev Eesti edukaimale ettevõttele üle rändkarika (vaata värsket edetabelit siit) ja tunnustas silma­paistva töö eest maakondade parimaid. 

Hetkel kuum