• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Harjumaa parim: edukas ettevõte on sõnapidaja

  Harjumaa edetabeli võitja ja edukamate ettevõtete TOP 100 teise koha omanik, masinaehitusettevõtte Hekotek AS juhatuse esimees Heiki Einpaul.Foto: Raul Mee

  Et olla edukas, peab järgima printsiipi olla aus enda ja teiste vastu, ütleb Harjumaa edetabeli võitja ja edukamate ettevõtete TOP 100 teise koha omanik, masinaehitusettevõtte Hekotek AS juhatuse esimees Heiki Einpaul.

  "Teeme ikka seda, mida oleme kogu aeg teinud. Püüame täita tellimusi nii, et meie kliendid rahul oleksid. Selleks on vaja sõna pidada," lausus Einpaul. 
  Küsimusele, mis on nende peamised väljakutsed uuel aastal, vastas Einpaul, et vaevalt oskab keegi praegu sellele täpset vastust anda. "Järgmisel aastal selgub. Meie ülesanne on õigel ajal langetada õigeid otsuseid," sõnas Einpaul. "Meie alal ongi huvitav see, et kunagi ei tea, mis täpselt ees ootab, pead kogu aeg valmis olema selleks, et õigesti käituda."
  Einpaul lisas, et tuleb ka järgida printsiipi, millest ta on alati rääkinud: olla aus enda ja teiste vastu. "Seda ükskõik mis turul - kõik kliendid ootavad seda, ei ole vahet, kas oled Venemaa turul või kuskil Kesk-Euroopas, tulemus on ikka üks," rõhutas Einpaul. 
  Reedel andis Äripäev Eesti edukaimale ettevõttele üle rändkarika (vaata värsket edetabelit siit) ja tunnustas silma­paistva töö eest maakondade parimaid. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Rainer Vakra lahkub Tallinna Soojusest ja asub juhtima keskkonnaametit Rainer Vakra: keskkond on minu elu ja kirg
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.