Äripäev • 5. detsember 2016 kell 9:37

Rõivas loobub Reformierakonna esimehe kohast

Taavi Rõivas tegi peaministri ametis ruumi Jüri Ratasele  Foto: Andres Haabu

Eelmine peaminister ja Reformierakonna esimees Taavi Rõivas teatas kirjas erakonnakaaslastele, et loobub aasta algusest erakonna esimehe kohast, vahendab ERR uudisteportaal.

"Õige pea peale valitsuse vahetumist otsustasin, et soovin erakonna juhtimise järgmisele esimehele üle anda. Olen selle ligi kolme aasta jooksul andnud endast kõik iga jumala päev ja tunnen, et nüüd on õige pühenduda aega ka oma perele," kirjutas Rõivase erakonnakaaslastele saadetud kirjas. 

"Kuivõrd minu otsus on kindel, siis ei oleks aus selle elluviimisega liialt venitada. Teen alanud nädalal juhatusele ettepaneku kutsuda aasta alguses kokku Reformierakonna üldkogu, et valida erakonnale uus esimees ja juhatus. Olen veendunud, et tugevaid kandidaate jagub ning Reformierakond võidab järgmised valimised juba vähem kui 300 päeva pärast," lõpetas kirja Rõivas.

Loe kirja ERRi uudisteportaalist.

Hetkel kuum