• Jaga lugu:

  Helsingi börsifirma müüb Eesti tütre töötajatele

  Foto: PantherMedia/Scanpix

  Affecto Plc müüb Eestis tegutseva tütarettevõtte Affecto Estonia OÜ tütarettevõtte tegevtöötajatele.

  Müügihind on ligikaudu 1,8 miljonit eurot ning tehingu eeldatav üldine mõju Affecto Grupi 2016. aasta ärikasumile on 1,1 miljonit eurot. Affecto 2016. aasta prognoos ei muutu. Ettevõte kavatseb tehingu sõlmida käesoleva aasta detsembris.
  Affecto Estonia OÜ kuulub Helsingi börsil noteeritud Affecto Gruppi, mille esindused asuvad Põhjamaades ning Balti riikides. Eestis tegutseb Affecto alates 2006. aastast ja pakub peamiselt analüütiliste andmehoidlate ja operatiivsüsteemide, sh geoinfosüsteemide lahendusi ja konsultatsioone.
  Affecto hinnangul suudab praeguses makroökonoomilises situatsioonis Eesti turul, kus on toimunud hinnatõus, palgasurve ja kohalike klientide nõudluse kasv, kõige paremini tegutseda iseseisev Eesti ettevõte. Pärast tehingu sõlmimist keskendub Eesti ettevõte täielikult juba olemasolevale piirkondlikule äritegevusele, mis on Affecto asejuhataja Iikka Lindroosi sõnul kõige kasulikum kohalikele klientidele ja töötajatele. Ühtlasi on müügitehing optimaalne lahendus ettevõtte aktsionäride jaoks.Affecto ja Eesti üksus jätkavad koostööd partneritena. See võimaldab jätkuvalt pakkuda ühiseid kohalikke tarnelahendusi Affecto rahvusvahelistele klientidele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Põllumajanduse esindajad kritiseerivad valitsuse kliimaseisukohta
Valitsuse kliimaseisukoht seab toidutootmise löögi alla, samuti puudub mõjuanalüüs, teatas põllumajandus-kaubanduskoda.
Valitsuse kliimaseisukoht seab toidutootmise löögi alla, samuti puudub mõjuanalüüs, teatas põllumajandus-kaubanduskoda.
OPEC+ otsustas tootmise tõstmist jätkata Nafta hind reageeris langusega
OPEC ja selle liitlased jõudsid kokkuleppele, et jätkata naftatootmise tõstmist, kuigi turud ootasid vastupidist sammu, vahendab Bloomberg.
OPEC ja selle liitlased jõudsid kokkuleppele, et jätkata naftatootmise tõstmist, kuigi turud ootasid vastupidist sammu, vahendab Bloomberg.