Äripäev • 12 detsember 2016
Jaga lugu:

Tallink tõstab liinidel kruiisilaevu ümber

Tallink tõstab liinidel kruiisilaevu ümber.
Tallink tõstab liinidel kruiisilaevu ümber.  Foto: Andras Kralla

Tallink Grupi teatel alustab täna 16 miljoni euro eest renoveeritud kruiisilaev Silja Europa Tallinna-Helsingi liinil ning seni Tallinna-Stockholmi liinil seilanud alus Romantika Riia-Stockholmi liinil. Homme suundub Tallinna-Stockholmi liinile kruiisilaev Baltic Queen.

Silja Europat renoveeriti ligi kolm kuud ning laeva investeeriti ligi 16 miljonit eurot. Uuendati 1015 kajutit, 5 restorani ja baari ning konverentsiala.

AS Tallink Grupp on Läänemere juhtivaid reisilaevafirmasid, mis teenindab aastas kuuel liinil ligi 9 miljonit reisijat. Uue aasta alguses toob ettevõte Tallinna-Helsingi liinile uue põlvkonna veeldatud maagaasil sõitva kiire reisilaeva Megastar.

Seotud lood

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt