• Jaga lugu:

  Clintonile antud häälte arv kasvas

  Hillary ClintonFoto: epa

  USA presidendivalimiste kinnitatud tulemustest selgub, et tänavu toimunud valimistel sai teisele kohale jäänud kandidaat läbi aegade suurima häältesaagi, vahendab CNN.

  Clinton sai kinnitatud tulemuste kohaselt pea 2,9 miljonit häält enam kui Donald Trump. See tähendab, et protsentuaalselt vaadatuna sai Clinton 48,2% ja Trump 46,1% häältest, vahendab CNN.
  Kuigi möödunud valimistel ei täheldatud suuri rikkumisi ning valimiste legitiimsus pole kahtluse all olnud, on Trump väitnud, et tegelikult sai tema rohkem hääli kui Clinton. Trump on ka väitnud, et Clintoni poolt hääletasid paljud inimesed illegaalselt.
  Esmaspäeval andsid oma hääled osariikide valimistulemuste põhjal valijamehed. 538 valijamehe häälest sai Trump sai 304 häält ehk ületas vajaliku 270 hääle piiri ning on seega järgmine USA president. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Maanteekaubavedude maht kasvas neljandiku võrra
Eesti kaubaveoautod vedasid 2021. aasta esimesel poolaastal üle 12 miljoni tonni kaupa, mis on neljandiku võrra enam kui 2020. aasta samal perioodil.
Eesti kaubaveoautod vedasid 2021. aasta esimesel poolaastal üle 12 miljoni tonni kaupa, mis on neljandiku võrra enam kui 2020. aasta samal perioodil.