Reform tahab Tallinna TV kinni panna

Tänavuses linnaeelarves on Tallinna TV-le ette nähtud mullusest rohkem raha.  Foto: Andres Haabu
Äripäev • 5 jaanuar 2017

Keskerakond kavatseb Tallinna Televisiooni ümber kujundada, Reformierakond aga soovitab selle päevapealt sulgeda.

Eesti Päevaleht kirjutas, et Põhja-Tallinna linnaosa vanem Raimond Kaljulaid kutsub erakonnakaaslastest Tallinna TV nõukogu liikmeid Tallinna Televisiooni (TTV) ümber kujundama. Kaljulaidi sõnul on probleem selles, et TTV-l ei ole eriti vaatajaid ja lisaks on Kaljulaidi hinnangul osalt just Tallinna TV teene, et EKRE toetus on suurenenud. „Ei välista, et see on Keskerakonna toetust pigem vähendanud kui suurendanud,” nentis Kaljulaid.

Reformierakonna Tallinna piirkonna esimees ja tõenäoline linnapeakandidaat sügisel toimuvatel kohalikel valimistel Kristen Michal arvas aga, et arutada ei tule TTV ümberkujundamist, vaid see tuleb lihtsalt kinni panna, kirjutas tänane EPL.

Hetkel kuum