Mustas nimekirjas CrazyDeal nörritab jätkuvalt tarbijaid

Tartbijakaitseamet hoiatab veebikaupleja eest.  Foto: PantherMedia/Scanpix
Äripäev • 9. veebruar 2017 kell 13:24

Üha rohkem jõuab tarbijakaitseametisse tarbijate kaebusi seoses veebilehel crazydeal. ee vahendatud tellimustega.

Mustas nimekirjas CrazyDeal jätkab aktiivset müüki, suutmata samas lahendada tarbijate muresid saamata kauba ja raha tagasimaksmise pärast.

Tarbijakaitseamet pani jaanuaris CrazyDeal Group OÜ e-poodide musta nimekirja, et hoiatada tarbijaid probleemide eest, mis on kauplejaga tekkinud. Alates eelmise aasta teisest poolest ehk ajast, mil veebilehte crazydeal.ee haldab CrazyDeal Group, on tarbijail probleeme veebipoest kauba saamisega ning lepingust taganemisel raha tagasi saamisega. Tarbijakaitseametisse on pöördunud üle 400 tarbija, kellest ligi pooled pöördusid ametisse pärast kaupleja musta nimekirja lisamist.

Tarbijate kaebused on lahenenud ja inimesed oma raha tagasi saanud peamiselt pärast ameti sekkumist, kuid ettevõtte käitumismuster on jäänud samaks ning tarbijate pöördumised sama probleemiga jätkuvad, märgib amet pressiteate vahendusel.

Tarbijakaitseametil on õigus teavitada avalikkust ohu ennetamisest, ohukahtlusest, ohust või korrarikkumisest võimaldamaks tarbijatel teha teadlikke valikuid.

Hetkel kuum