Honda kutsub tagasi turvapadjadefektiga autod

Honda kutsub Eestis tagasi turvapadja defektiga autod aastast 2004-2010.  Foto: epa
Äripäev • 21 veebruar 2017

Honda Baltic kutsub tagasi osa 2004.–2010. aasta Honda mudelitest, millel võib esineda probleeme turvapatjadega.

Kvaliteedikontrolli monitooringu tulemusel leidis Honda Baltic, et teatud 2004.–2010. aasta Honda Accordi, Civicu, Streami, Jazzi, Insighti ja CR-V mudelitel võib esineda ohutusalane defekt, vahendas Saarte Hääl.

Kuigi defekti pole Honda autodel seni esinenud, on tagasikutsumiskampaania alla mittekuuluvate autode tagastatud osade uurimisel tuvastatud turvapadja täituri tahkekütuse tiheduse vähenemine. Turvapadja täituri siserõhu liiga kiire tõus võib põhjustada täituri korpuse purunemise ja vigastada autos viibijaid.

Saarte Häälele kinnitas Saaremaal Hondasid müüva ML Auto omanik Maidu Lempu, et kõiki kampaania alla käivate autode omanikke on sellest teavitatud. Kui paljusid Honda Saaremaa kliente see puudutab, ta veel täpselt öelda ei osanud.

Hetkel kuum