• Jaga lugu:

  Hanschmidt jäi TREV-2st ilma

  Baltcapi juhtivpartner Martin KõdarFoto: Raul Mee

  Konkurentsiamet andis kolmapäeval investeerimisfirmale Baltcap loa osta tee-ehitaja TREV-2, mida soovis varem osta ka Ain Hanschmidti, Kalev Järvelille ja Enn Pandi firma Infortar, ent Baltcapi eelisostuõiguse tõttu jääb see tehing sõlmimata.

  Baltcap Private Equity L.P sai konkurentsiametilt loa osta Rootsi fondilt East Capital Explorer 38,3-protsendiline osalus tee-ehitusfirmas. Baltcapi enda osalus firmas on seni olnud 36,3 protsenti.
  Baltcapi juhtivpartneri Martin Kõdari sõnul on edasisi samme veel vara kommenteerida. "Konkurentsiameti nõusolek on nüüd käes, eks edasisest sammudest informeerime sobival hetkel," rääkis ta. Kindlasti ei tähenda konkurentsiameti heakskiit aga tehingu automaatset jõustumist.
  "Osteti ära," ütles Infortari juhatuse esimees Ain Hanschmidt ja lisas, et investeerimisfirmal polegi selle tehingu asjus nüüd midagi ette võtta. "Me ei saa midagi teha, kui keegi ei müü," rääkis ta. Hanschmidti sõnul arvas Infortar tegelikult juba varem, et asjad nii lähevad ja Baltcap eelisõigust kasutab.

  Vaata lisaks Infopangast

  TREV-2 Grupp AS

  Infortar AS

  Varem on spekuleeritud, et Baltcap võiks soovida TREV-2 Gruppi pärast ostu edasi Infortarile müüa. "Seda ei saa kuidagi kommenteerida," ütles BaltCapi partner Kristjan Kalda märtsi alguses Äripäevale ja ütles, et firma on Infortariga igasuguseid asju arutanud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Kaarel Ots: Tallinna börsil seisab ees mitmekordne kasv
Nasdaq Tallinna börsi juht Kaarel Ots teab kuupäeva ja kellaaja täpsusega, millal jõuab Tallinna Börsi indeks 10 000 punktini. Eilse seisuga on indeks 1953 punkti juures.
Nasdaq Tallinna börsi juht Kaarel Ots teab kuupäeva ja kellaaja täpsusega, millal jõuab Tallinna Börsi indeks 10 000 punktini. Eilse seisuga on indeks 1953 punkti juures.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.