Harro Puusild • 27. märts 2017 kell 15:08

Spordirõivaste tootja rajab Pärnusse 4 miljoniga uue tehase

Maiu Antsmaa  Foto: Harro Puusild

Spordirõivaste tootja Trimtex Baltic investeerib ligi neli miljonit eurot uude, Loode-Pärnu tööstuskülla rajatavasse tehasesse, mis valmib tänavu augustis.

Vaata Infopangast

Trimtex Baltic OÜ

Kui praegu on ettevõttel Pärnus Haapsalu maanteel asuvas tootmishoones kasutada 3000 ruutmeetrit, siis Loode-Pärnu tööstuskülla rajatav tehas on pea kaks korda suurem. “Uus maja on praegu projekteeritud suurusega 5600 ruutmeetrit ja see on planeeritud reserviga. Samuti on see projekteeritud nii, et vajadusel saab juurde ehitada,” rääkis Trimtex Baltic OÜ tegevjuht Maiu Antsmaa Äripäeva Tööstuse erilehes.  

Uude tehasesse ja sisustusse investeerib Trimtex Antsmaa sõnul ligi neli miljonit eurot. Ehitus juba ka käib – märtsi alguses pandi hoonele nurgakivi. „Maja valmib augustis ja kolima hakkame septembris. Mul on hea meel, et omanikud sellise otsuse tegid. See, et nad on valmis Eestisse investeerima, näitab usaldust,” lisas Antsmaa.

Antsmaa sõnul oli juba paar aastat tagasi näha, et praegune pind pole piisavalt suur, et järgida strateegiat, mis näeb ette igal aastal 10% käibekasvu ja turgude laiendamist. Praegune tootmispind ei mahuta uusi seadmeid ega võimalda laieneda.

Loe pikemat intervjuud Maiu Antsmaaga Äripäeva teemaveebist tööstusuudised.ee

Hetkel kuum