Äripäev • 3. aprill 2017 kell 11:53

LHV sai laenu ettevõtetele laenamiseks

LHV Pank.  Foto: Andres Haabu

LHV Pank sõlmis Euroopa Investeerimisfondiga (EIF) tagamata 10aastase laenulepingu summas 12,5 miljonit eurot, et suurendada väikese ja keskmise suurusega ettevõtete laenuvõimalusi.

Laenuprogrammist rahastab pank 25 000-500 000euroseid laene, mis on mõeldud peamiselt ettevõtete kasvu toetamiseks. Laen sobib äri arendamiseks, seadmete ja masinate ostuks või muude investeeringute tegemiseks, loetles LHV.

LHV finantsjuht Meelis Paakspuu märkis pressiteate vahendusel, et nad kasutavad ära hea võimaluse, kuidas toetada Eesti ettevõtete kasvu rahastamist. LHV peab EIFga sõlmitud laenulepingu tingimuste kohaselt saadud 12,5 miljoni eurose finantseeringu ettevõtetele edasi laenama 24 kuu jooksul ning lisama omaosaluse.

Hetkel kuum