• Jaga lugu:

  Arvutite välisseadmete hulgimüüja saavutas kolmekordse käibe

  Juhtmed.Foto: Raul Mee

  Hulgimüüja Primulas Groupi käive kasvas mullu kolm korda ning ärikasum suurenes 600 000 euro võrra.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et arvutite välisseadmete hulgimüügiga tegeleva Primulas Group OÜ müügitulu kasvas 2016. aastal (eelneva aastaga võrreldes) üle kolme korra 18,48 miljoni euroni. Ärikasum suurenes 597 767 euro võrra 633 161 euroni (17kordne kasv).
  Keskmine töötajate arv oli 2016. aastal 3, võrreldes eelmise aastaga võeti juurde üks inimene. Käive töötaja kohta suurenes 193 protsenti 6,16 miljoni euroni. Keskmine töötasu tõusis lausa 188 protsenti 3402 euroni kuus.
  „Võttes arvesse äri- ja finantskeskkonna prognoose järgnevaks aastaks, on OÜ Primulas Group põhieesmärkideks turuosa säilitamine, positsiooni tugevdamine muudel turgudel ning teenindustaseme jätkuv parandamine,“ kirjutas ettevõte oma tegevusaruandes.
  Ettevõtte omanik on Yvon Ivanov. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal ta endale ettevõttest dividende ei maksnud.
  Osaühingul on üheliikmeline juhatus, kellele maksti aruandeaasta jooksul 8000 eurot palka. Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Gregor Raudvere: kalli elektri kurja juur
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Elmo Rent pakub uusi aktsiaid turuhinnast 24% kõrgema hinnaga
Elmo Rent teatas börsiteate vahendusel, et plaanib emiteerida kuni 727 270 uut lihtaktsiat. Jaeinvestoritele määrati aktsiahinnaks praegusest turuhinnast enam kui 20 protsenti kõrgem hind.
Elmo Rent teatas börsiteate vahendusel, et plaanib emiteerida kuni 727 270 uut lihtaktsiat. Jaeinvestoritele määrati aktsiahinnaks praegusest turuhinnast enam kui 20 protsenti kõrgem hind.
Eestis kaks elektritootjat rivist väljas, hind kasvab päeval üle 500 euro Elektri import Venemaalt on tugevalt pärsitud
Elektri hinna rekorditest saab viimasel ajal teatada igal esmaspäeval, kuid veelgi kurvem pilt vaatab vastu homme, kui keskmine elektri hind kasvab pea 470 eurole, mis on kümme korda kõrgem kui Eesti pikaajaline keskmine. Oma mõju on kindlasti ka Vene elektriimpordi piiratud mahul.
Elektri hinna rekorditest saab viimasel ajal teatada igal esmaspäeval, kuid veelgi kurvem pilt vaatab vastu homme, kui keskmine elektri hind kasvab pea 470 eurole, mis on kümme korda kõrgem kui Eesti pikaajaline keskmine. Oma mõju on kindlasti ka Vene elektriimpordi piiratud mahul.
Analüütik: suurema palga küsija süvendab hinnatõusu
Kuigi energiahindade tõusu tõttu on mõistetav küsida suuremat palgatõusu, suurendab see ohtu laiapõhjalisemaks ja pikemalt kestvaks inflatsiooniks, märgib Eesti Panga ökonomist Kaspar Oja.
Kuigi energiahindade tõusu tõttu on mõistetav küsida suuremat palgatõusu, suurendab see ohtu laiapõhjalisemaks ja pikemalt kestvaks inflatsiooniks, märgib Eesti Panga ökonomist Kaspar Oja.