• Jaga lugu:

  Enim lisatasu saanud ametnikud

  Möödunud aastal enim lisatasusid saanud ametnik teenis palgalisa oma põhipalgast rohkem.

  Äripäev reastas riigiametnikud, kes teenisid 2016. aastal lisatasusid üle 7000 euro. Kõige rohkem lisatasusid maksis eelmisel aastal Kaitsevägi kõrgemale ohvitserile Eesti sõjalises esinduses NATO ja Euroopa Liidu juures. Antud isik teenis 2016. aastal lisatasusid üle 21 300 euro, mis on üle 4000 euro rohkem kui tema põhipalk. Ametnike tasude andmete järgi oli ta ametis vaid üheksa päeva.
  Järgmine enim lisatasu teeninud riigiametnik sai kõrgemast ohvitserist pea 9000 eurot vähem palgalisa. 0,8 koormusega töötanud Maanteeameti teeregistri halduri Reet Ortuse teenitud lisatasud moodustasid tema 2016. aasta põhipalgast 70 protsenti. Keskmiselt teeb see igas kuus 1030 eurot lisaraha.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
PayPal lükkas Pinteresti ostujutud ümber
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Alexela haagisetootja töötab tarnekriisi tõttu noateral
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.