Alexela palkas konkurendi endise juhi

Endine Olerexi juhatuse liige Alan Vaht asus tööle konkurendi Alexela juhatuses.  Foto: Andres Haabu

Alexela Group teatas, et laiendas juhatust – uue juhatuse liikmena asus tööle aasta alguses Olerexist lahkunud Alan Vaht.

Vaata ka Infopangast:

Alexela Group OÜ

Olerex AS

Alexela Groupi juhatuse esimehe Andreas Laane sõnul ootavad Alexelat ees suured investeeringud, kus lisaks tanklate välimuse uuendamisele ehitatakse jõuliselt CNG tanklaid. Vaht lisas pressiteate vahendusel, et juhatuse uue liikmena paneb ta rõhku eeskätt Alexela tanklaäri mahtude ja turuosa suurendamisele.

Jaanuari lõpul vahetasid Olerexi omanikud Andres Linnas ja Anti Moppel päevapealt välja kogu ettevõtte juhatuse. Kui kuni 25. jaanuarini kuulusid ettevõtte juhatusse Allan Vaht, Kristin Kaasik ja Piret Miller, siis sellest kuupäevast alates on Olerexi juhatuses vaid üks inimene, Andres Linnas.

Vaht oma Olerexist lahkumist toona kommenteerida ei soovinud, kuid ettevõtte juhid märkisid pressiteate vahendusel, et teevad kõigile juhatusest välja arvatutele ettepaneku firmas jätkata.

Alexela Group OÜ on Eesti kapitalil põhinev valdusfirma, mis tegutseb kolmes valdkonnas: energeetika, metallitööstus ja kinnisvaraarendus. Grupis töötab ligi 1000 inimest. Ettevõtte juhatus on 5liikmeline: Andreas Laane, Marti Hääl, Mikhail Kazarin, Kaupo Sisask ning Alan Vaht.

Hetkel kuum