• Jaga lugu:

  Puidufirma Probex kasvatas käivet ja kasumit

  PuitFoto: Erik Prozes

  Puidutoodete firma Probex kasvatas müügitulu ning teenis üle 400 000 euro kasumit.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et puidu ja sellest valmistatud toodete hulgimüügiga tegeleva Probex OÜ müügitulu kasvas 2016. aastal (võrreldes eelneva aastaga) 16 protsenti, 5,58 miljoni euroni. Ärikasum suurenes 244 276 euro võrra, 402 899 euroni.
  Mullu töötas ettevõttes keskmiselt 9 inimest, mis on sama palju kui aasta varem. Käive töötaja kohta kasvas 15 protsenti, 619 791 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 6 protsenti, 1439 euroni.
   

  Unknown body type: x-im/content-part infopank

  Probex müüb kasevineeri ja puitplaati peamiselt mööblitootmises ning üldehituses tegutsevatele ettevõtetele nii sise- kui ka välisturgudel, selgub firma tegevusaruandest.
  „Sel aastal on eesmärk kindlustada oma turupositsiooni Eestis ja suurendada ekspordi osatähtsust ettevõtte käibes,“ kirjutati aruandes.
  Ettevõtte omanikud on Vladimir Beljajev ja Anatoli Solovjov (kummalgi 50protsendiline osalus). Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
USA aktsiaturud langesid enne suurfirmade tulemusi
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.