• Jaga lugu:

  Jalgpalluri eest veerand miljardit eurot?

  Neymar.Foto: EPA

  Brasiilia jalgpallistaar Neymar on väidetavalt saanud rohelise tule Barcelona jalgpalliklubist lahkumiseks, ülemineku summa saab tõenäoliselt olema ligi veerand miljardit eurot.

  BBC teatas kolmapäeval, et Pariisi jalgpalliklubi Paris Saint Germaini Katarist pärit omanikud on nõus väljaostuklauslit täitma. See tähendab, et brasiillase eest tuleb neil välja käia lausa 222 miljonit eurot. Väidetavalt on Neymar ka ise oma klubikaaslastele öelnud, et on valmis lahkuma.
  Barcelona jalgpalliklubi on uudist ka kaudselt kinnitanud, teatades, et Neymar ei osalenud treeneri loal kolmapäevasel treeningul. Neymar liitus Barcelonaga 2013. aastal. Ta on Hispaania klubi eest löönud 186 mängus kokku 105 väravat.
  Kui tehing päriselt ka juhtub, siis oleks see vaieldamatult kõige suurem summa, mida eales ühe jalgpalluri eest makstud on. Senine rekord kuulub prantslasele Paul Pogbale, kelle eest maksis Manchester United 2016. aastal 105 miljonit eurot. Teisel kohal on Wales’ist pärit Gareth Bale, kelle eest maksis Real Madrid 2013. aastal kokku 100 miljonit eurot.
  Viimastel aastatel on jalgpalli voolanud järjest rohkem raha. Euroopa tippliigade meeskondade sissetulekud on viimase kümnendi jooksul rohkem kui kahekordistunud, selgub konsultatsioonifirma Deloitte’i kogutud andmetest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tõnu Mertsina: jaekaubandus buumib
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Maailma suurima puuviljafirma taastulemine börsile läks lörri
Täna NYSE börsile tagasi tulnud puuviljafirma Dole aktsia kukkus esimesel börsipäeval emissioonihinnaga võrreldes 9,38%.
Täna NYSE börsile tagasi tulnud puuviljafirma Dole aktsia kukkus esimesel börsipäeval emissioonihinnaga võrreldes 9,38%.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Teeni 200 000 eurot, tuleb kõigest rahandusministri isa võlg sisse nõuda
Kurikuulsa pankrotistunud transpordifirma Autorollo nõue endise omaniku Väino Pentuse vastu läheb juba mitmendat tiiru enampakkumisele. Nüüd algab oksjon 90 000 eurost.
Kurikuulsa pankrotistunud transpordifirma Autorollo nõue endise omaniku Väino Pentuse vastu läheb juba mitmendat tiiru enampakkumisele. Nüüd algab oksjon 90 000 eurost.