Märt Belkin • 28. september 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Karoli Hindriksi firma kaasas 4 miljonit dollarit

Karoli Hindriks  Foto: Andres Teiss/Jobbatical

Karoli Hindriksi asutatud töövahendaja Jobbatical kaasas 4 miljonit dollarit riskiinvestoritelt üle kogu maailma.

A-vooru juhtinvestor oli Jaapani Mistletoe, osalesid ka USAst pärit Union Square Ventures, Austraalia firma AirTree Ventures ning eestlaste Tera Ventures, vahendas Venturebeat.

Varem on firma kaasanud 3,9 miljonit dollarit, nii et nüüd on kokku raha tõstetud 8 miljoni jagu. Jobbaticalil on nüüd 15 investorit. Üks esimesi ettevõttesse panustajaid oli riiklik riskikapitalifirma SmartCap, mille juhtimine tänavu erastati ning mille investeeringuid hakkas juhtima just Tera Ventures.

Jobbaticali eesmärk on luua tööbörs, mis aitaks leevendada aina kasvavat oskustööliste puudust üle kogu ilma. Firma vahendab tööd maailma tõmbekeskustes. Pakutavad töökohad on peamiselt tehnoloogia, ärijuhtimise ning loomingulise töö nagu turunduse ja reklaami vallast.

Töövahendusplatvormid on praegu riskikapitaliturul kuum kaup. Näiteks tõi Venturebeat välja, et samuti tööbörse arenedavad Shiftgig ja Job Today on kaasanud mõlemad 20 miljonit dollarit, Hired 79 miljonit dollarit, Jobbio 15 miljonit ning Jobandtalent 42 miljonit dollarit.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt