• Jaga lugu:

  Telema laienes Belgia turule

  ArvutiFoto: PantherMedia/Scanpix

  E-arvete operaatori Telema kliendiportfelli lisandus tapeeditootja Grandeco, kellest sai Telema esimene klient Belgias.

  "Telemal on nüüd kliente 22 riigis, mis annab tunnistust elektroonilise dokumendivahetuse (EDI) ja e-arvete teenuste ekspordipotentsiaalist. Kuigi meie põhiturg on Balti riikides, oleme viimastel aastatel võitnud uusi kliente ka kaugematel turgudel," kommenteeris Telema tegevjuht Hele Hammer.
  Grandeco Wallfashion Groupil on tapeeditehas Belgias ning ettevõte on esindatud üle 80 riigis. Grandeco kõige tuntumad kaubamärgid on WallFashion ja Deco4Walls.
  Telema tänavune üheksa kuu käive ulatus 1,7 miljoni euroni, mida on ligi 7 protsenti rohkem kui eelmise aasta samal perioodil. Telema on tänavu vahendanud üle 10,7 miljoni e-dokumendi, mis võrreldes eelmise aastaga tähendab samuti ligi 7protsendilist kasvu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhan Aguraiuja: viis taastuvenergia trendi, millel silm peal hoida
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
BMW ületas kasumiootusi kahekordselt Teine poolaasta tuleb volatiilsem
Autotootja BMW tõstis 2021. aasta kasumiprognoosi, sest teise kvartali tulemused olid tugevad. Samas hoiatati, et pooljuhtide nappus ning toormete hinnatõus mõjutavad teise poolaasta tegevust, vahendab Reuters.
Autotootja BMW tõstis 2021. aasta kasumiprognoosi, sest teise kvartali tulemused olid tugevad. Samas hoiatati, et pooljuhtide nappus ning toormete hinnatõus mõjutavad teise poolaasta tegevust, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kuidas kutsuda vaktsineerimiskiirabi enda ettevõttesse?
Teisipäevases hommikuprogrammis räägime nii vaktsineerimisest, värskelt raha kaasanud idufirmast, tehase ehitusest keset Eestit kui ka konkurentsiraportite põnevatest leidudest.
Teisipäevases hommikuprogrammis räägime nii vaktsineerimisest, värskelt raha kaasanud idufirmast, tehase ehitusest keset Eestit kui ka konkurentsiraportite põnevatest leidudest.
Raadiohommikus: Lehar Küti uued ametid, hämarad poed ja kuuma kooli tihe sõel
Endine KredExi juht Lehar Kütt asus sel nädalal juhtima Coop Panga äriklientide uut tooteliini, samuti hakkab ta otsustama Euroopa miljardite jõudmise üle Eesti ettevõteteni rahastus InvestEU. Esmaspäevases hommikuprogrammis teeme mõlemast uuest ametist juttu.
Endine KredExi juht Lehar Kütt asus sel nädalal juhtima Coop Panga äriklientide uut tooteliini, samuti hakkab ta otsustama Euroopa miljardite jõudmise üle Eesti ettevõteteni rahastus InvestEU. Esmaspäevases hommikuprogrammis teeme mõlemast uuest ametist juttu.