Äripäev • 27. oktoober 2017 kell 5:43

Telema laienes Belgia turule

Arvuti  Foto: PantherMedia/Scanpix

E-arvete operaatori Telema kliendiportfelli lisandus tapeeditootja Grandeco, kellest sai Telema esimene klient Belgias.

"Telemal on nüüd kliente 22 riigis, mis annab tunnistust elektroonilise dokumendivahetuse (EDI) ja e-arvete teenuste ekspordipotentsiaalist. Kuigi meie põhiturg on Balti riikides, oleme viimastel aastatel võitnud uusi kliente ka kaugematel turgudel," kommenteeris Telema tegevjuht Hele Hammer.

Grandeco Wallfashion Groupil on tapeeditehas Belgias ning ettevõte on esindatud üle 80 riigis. Grandeco kõige tuntumad kaubamärgid on WallFashion ja Deco4Walls.

Telema tänavune üheksa kuu käive ulatus 1,7 miljoni euroni, mida on ligi 7 protsenti rohkem kui eelmise aasta samal perioodil. Telema on tänavu vahendanud üle 10,7 miljoni e-dokumendi, mis võrreldes eelmise aastaga tähendab samuti ligi 7protsendilist kasvu.

Hetkel kuum