• Jaga lugu:

  Haldusreform sasis sotsiaaltoetuste süsteemi

  Sotsiaaltoetus.Foto: EPA

  Haldusreformi käigus ühinenud omavalitsustes võtab sotsiaaltoetuste määrade ühtlustamine aega kuni aasta ja paljudes kohtades pole veel ka selge, kui suure lisakoormuse toob see eelarvele, ütles Lääne-Nigula volikogu esimees Neeme Suur ERRi teleuudistele.

  Seni kehtivad endistes vallapiirides endised toetuste määrad. Esimeses järjekorras ehk paari kuuga tuleb Suure sõnul paika panna toimetulekutoetuse arvestamise tingimused, mis võisid olla varasemates valdades erinevad.
  "Kas või näiteks see, kuidas arvestatakse elamuaseme kulude piirmäärasid. Need võivad olla erinevates omavalitsustes erinevad ja need need tuleks nüüd juba esimese paari kuuga ühtlustada nii, et järgmise aasta jaanuaris-veebruaris saaks juba need eluaseme kulude piirmäärad ühistele alustele viia," vahendas ERRi uudisteportaal Suure sõnu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Raadiohitid: investori kallis viga ja verelaskmine Hiinas
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Spordiklubid võitlevad pimesi elu eest
See, et spordiklubid on viimase aasta jooksul pidanud liikumispiirangute tõttu ellu jäämise nimel pingutama, ei ole üllatav, kuid mõni ärimudel on pidanud paremini langustele vastu kui teine.
See, et spordiklubid on viimase aasta jooksul pidanud liikumispiirangute tõttu ellu jäämise nimel pingutama, ei ole üllatav, kuid mõni ärimudel on pidanud paremini langustele vastu kui teine.