• Jaga lugu:

  Operatsioonitoodete müüja parandas tulemusi

  Operatsioon. Pilt on illustratiivne.Foto: Jassu Hertsmann

  Operatsioonitoodete müüja Mölnlycke Health Care kasvatas müügitulu ja kasumit.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et spetsialiseerimata hulgikaubandusega tegeleva Mölnlycke Health Care OÜ müügitulu kasvas 5 protsenti, 4,61 miljoni euroni. Ärikasum suurenes 20 protsenti, 220 636 euroni (võrreldes eelneva aastaga).
  Ettevõttes töötas mullu keskmiselt 19 inimest, see näitaja jäi samaks. Keskmine brutotasu tõusis 12 protsenti, 2510 euroni kuus. Üle maailma on firmal 7500 töötajat.

  Unknown body type: x-im/content-part infopank

  Täpsemalt tegeleb ettevõte ühekordse peratsioonipesu ja -riietuse, operatsiooni lisavahendite ja kliendipõhiste komplektide, kirurgiliste kinnaste ning haavaravitoodete müümisega Eestis ja Lätis, müügi konsulteerimise ning toodete kasutamiskoolituse organiseerimisega Eestis, Lätis ja Venemaal.
  „Haiglate huvi kliendipõhiste kirurgiliste komplektide vastu on suur, sest nende kasutuselevõtt aitab tõsta operatsioonitubade efektiivsust,“ kirjutas firma oma aruandes. „2017. aastal eeldame, et Eestis ja Lätis operatsioonide arv kasvab, eriti päevakirurgias. Oleme seadned eesmärgi tõsta operatsioonipesu käivet 4 protsenti ja haavahooldustoodete oma 4 protsenti.“
  Mölnlycke Health Care’i emafirma on Rootsi ettevõte Säloknapp AB. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal Eesti tütarfirmast dividende ei võetud.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Alliksaar: hinnad kerkivad, kuid pelgalt see ei pruugi õnne õuele tuua
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Pankade aktsiad läksid täna Tallinna börsil lendu
Tallinna börsil on täna pankade aktsiad lendu läinud – nii Coopi kui ka LHV aktsia on kumbki tõusnud umbes 8 protsenti.
Tallinna börsil on täna pankade aktsiad lendu läinud – nii Coopi kui ka LHV aktsia on kumbki tõusnud umbes 8 protsenti.
Kaja Kallas leidis loiule vaktsineerimisele kaks õigustust
Peaminister Kaja Kallas ütles riigikogu erikomisjonis, et vaktsineerimise on teinud konarlikuks kogemuse puudumine ja Eesti inimeste arvatust kesisem digilahenduste kasutamine.
Peaminister Kaja Kallas ütles riigikogu erikomisjonis, et vaktsineerimise on teinud konarlikuks kogemuse puudumine ja Eesti inimeste arvatust kesisem digilahenduste kasutamine.
Saku Õlletehas premeerib vaktsineeritud töötajaid kohustuste vähendamisega
Olukorras, kus koroonaviiruse levik kiireneb ning enam kui pooled inimesed on vaktsineerimata, peavad tootmisettevõtted valmistuma taas halvimaks. Saku Õlletehaselgi on rangemad reeglid uueks koroonalaineks valmis pandud, kuid praegu keskendutakse ennekõike töötajate kaitsepookimisele.
Olukorras, kus koroonaviiruse levik kiireneb ning enam kui pooled inimesed on vaktsineerimata, peavad tootmisettevõtted valmistuma taas halvimaks. Saku Õlletehaselgi on rangemad reeglid uueks koroonalaineks valmis pandud, kuid praegu keskendutakse ennekõike töötajate kaitsepookimisele.