Mait Kraun • 27. november 2017 • 1 min
Jaga lugu:

City Plaza teenis üle miljoni kasumit

City Plaza
City Plaza  Foto: ÄP fototoimetus

Kinnisvarafirma City Plaza suutis käibe peaaegu kahekordistada ning teenis üle miljoni euro kasumit.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et kinnisvara üürileandmise ja käitusega tegeleva City Plaza OÜ müügitulu kasvas mullu 88 protsenti, 4,39 miljoni euroni. Ärikasum suurenes 7 protsenti, 1,26 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga).

Mullu töötas ettevõttes viis inimest, keda oli sama palju kui aasta varem. Käive töötaja kohta suurenes 88 protsenti, 877 085 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 51 protsenti, 1454 euroni kuus. Juhatusele maksti tasusid kokku 41 951 eurot.

Unknown body type: x-im/content-part infopank

City Plaza tegeleb äripindade väljaüürimisega 2004. aastal valminud büroohoones, mis asub Tallinnas Tartu maanteel. Selle kõrvale on soetatud ka kõrvalkinnistu Tartu mnt 1, et see välja arendada. Majandustulemusi tegevusaruandes ei kommenteeritud.

Ettevõtte omanikud on RLT Invest OÜ (71,84 protsenti), Kvere Invest OÜ (22,62 protsenti) ja Angan Kinnisvara OÜ (5,54 protsenti). Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt