• Jaga lugu:

  City Plaza teenis üle miljoni kasumit

  City PlazaFoto: ÄP fototoimetus

  Kinnisvarafirma City Plaza suutis käibe peaaegu kahekordistada ning teenis üle miljoni euro kasumit.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et kinnisvara üürileandmise ja käitusega tegeleva City Plaza OÜ müügitulu kasvas mullu 88 protsenti, 4,39 miljoni euroni. Ärikasum suurenes 7 protsenti, 1,26 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga).
  Mullu töötas ettevõttes viis inimest, keda oli sama palju kui aasta varem. Käive töötaja kohta suurenes 88 protsenti, 877 085 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 51 protsenti, 1454 euroni kuus. Juhatusele maksti tasusid kokku 41 951 eurot.

  Unknown body type: x-im/content-part infopank

  City Plaza tegeleb äripindade väljaüürimisega 2004. aastal valminud büroohoones, mis asub Tallinnas Tartu maanteel. Selle kõrvale on soetatud ka kõrvalkinnistu Tartu mnt 1, et see välja arendada. Majandustulemusi tegevusaruandes ei kommenteeritud.
  Ettevõtte omanikud on RLT Invest OÜ (71,84 protsenti), Kvere Invest OÜ (22,62 protsenti) ja Angan Kinnisvara OÜ (5,54 protsenti). Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Robert Sarv: palun terve inimese passi
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Nasdaqi indeks ainukesena plussis
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
Kooliõed imestavad jokutamise üle laste kaitsesüstimisel
Kuigi haridusministeerium annab soovituse lapsi alates 12. eluaastast koroonaviiruse vastu vaktsineerida, paneb teadmatus ja aeglane tegutsemine koolirahva küsima, kas laste ja noorte vaktsineerimine on ikka riigi jaoks prioriteet.
Kuigi haridusministeerium annab soovituse lapsi alates 12. eluaastast koroonaviiruse vastu vaktsineerida, paneb teadmatus ja aeglane tegutsemine koolirahva küsima, kas laste ja noorte vaktsineerimine on ikka riigi jaoks prioriteet.
Investor plaanib juba 12kordsele tootlusele palju lisa teenida: hind läheb veel üles
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.