Äripäev • 27 november 2017

E.L.L. Kinnisvara vahetas nime

Kapiteli (endise E.L.L. Kinnisvara) suuromanik Toomas Annus.  Foto: Eiko Kink

Kinnisvaraettevõte E.L.L. Kinnisvara teatas, et võttis kõikidel oma tegutsemisturgudel kasutusele ühtse kaubamärgi Kapitel.

Kapiteli tegevjuht Taavi Ojala ütles, uue brändi loomine on neil aidanud selgemalt mõista oma mõju linnakeskkonnale ja inimeste igapäevaelule.

Kapitel, varasem E.L.L. Kinnisvara, tegutseb kolmes Balti riigis, kus arendab ja juhib kaubanduskeskusi, hotelle ja büroohooneid. Grupi kinnisvaraportfellis on üle 185 000 m² üüritavat pinda. Ettevõtel on osalus juhtivas ostukeskuses (Spice ja Spice Home Riias, Panorama Vilniuses, Viru Keskus Tallinnas) ja neljas büroohoones (Delta Plaza ja Sõpruse Ärimaja Tallinnas, Narbuto 5 Vilniuses ja Palac Pavlova Prahas).

Ettevõttele kuulub Nordic Hotel Forum (operaatoriks OÜ Nordic Hotels) ning koos ASiga Infortar Tallink City Hotell, mida opereerib Tallink Hotels.Ettevõte asutati 1997. aastal ja see põhineb 100% Eesti kapitalil.

Grupi 2016. aasta müügitulu oli 42 miljonit. Grupi Eesti, Läti ja Leedu ettevõtetes töötab 50 inimest.

Hetkel kuum