20. detsember 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Hommikuprogramm: külas on Kaja Kallas

Äripäeva hommikuprogrammi saatejuhid (vasakult) Harry Tuul, Meelis Mandel, Priit Jõgi, Aivar Hundimägi ja Igor Rõtov.  Foto: Andres Haabu

20. detsembri hommikuprogrammist saab lisaks päevakajalistele uudistele teada palju põnevat. Saates on külas Reformierakonna aseesimees ja uueks juhiks kandideeriv Kaja Kallas, kes räägib enda plaanidest.

Samuti tuleb juttu sellest, kes on maailma edukaim (ja üllatavaim) investor, miks ETV+ lisaraha andmine pole hea mõte, kuidas Eestist on saanud toetustele toetav riik, mis toimub piimaturul ja kas ettevõtete aruannete esitamise kohustus kaob ära. Samuti heidab Eesti Ekspressi peatoimetaja Erik Moora pilgu värskele lehele.

Saatejuht on Meelis Mandel, uudiseid toimetab Rivo Sarapik.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt