9. jaanuar 2018 kell 3:18

Kiire kasv paneb tõstma hinda

Igor Rõtov  Foto: Andras Kralla

Äripäeva raadio hommikuprogrammis on kl 7.00-9.15 ajakirjanikud Igor Rõtov ja Kadri Põlendik koos värskete uudiste ja päevakajaliste teemadega. Kas kiirenenud majanduskasvuga käib kaasas ka kiire hinnatõus? Kommenteerime tänase Äripäeva kaanelugu.

USA börsid sulgusid eile nulli piiril. Vaatame, kuidas on öösel kaubeldud Jaapani, Hiinas, India ja Austraalia turgudel. Kas euro jätkab eilset nõrgenemist dollari suhtes? Mida teeb nafta hind ja millega üllatab bitcoin? Kiirete ekspertkommentaaridega tuleb stuudiosse börsiajakirjanik Liina Laks.

Jälgime, mis on hetkel kõige tähtsamad uudised USA juhtivates meediaväljaannetes.

Teeme kokkuvõtte sündmustest Prantsusmaa ja Saksamaa sisepoliitikas.

Jälgime, et kõik, mis meil ja maailmas täna hommikul tõeliselt olulist juhtub, jõuaks kiirelt ja vahetult Äripäeva raadio kuulajateni. Kuula sagedusel 92.4 MHz, Äripäeva veebist või Äripäeva raadio äpist, mille leiab Google Playst või iTunesist.

 

Hetkel kuum