Äripäev • 11. jaanuar 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Tippjuhtide tulevärk tulekul

Testlio asutaja ja tegevjuht kristel Kruustük räägib, kuidas tema tugeva tiimi loob.  Foto: Erakogu

Äripäeva toimetus palus juhid, kes möödunud aasta suurüritustelt kõige parema tagasiside saanud või oma hiljutises karjääris kannapöörde teinud, 18. jaanuariks ühele lavale.

Konverentsil räägivad oma ettevõtte tippu viinud juhid sellest, mis nende jaoks oluline on olnud, ja räägivad sellest, kuidas muutustes edukana püsida.

Aasta ärimeheks valitud Amazonile-ei-ütleja, Äriplaani konverentsil parima tagasiside saanud Arno Kütt, Gaselli Kongressi parim Mooncascade'i asutaja Priit Salumaa, Pärnu Juhtimiskonverentsi parim Testlio asutaja Kristel Kruustük, maksu- ja tolliametist Nortalisse ja Omaani makse tutvustama läinud Marek Helm, Eesti suurima juhtide koolitaja, Äripäeva Akadeemia lemmik Janek Mäggi, Microsoftist Haigekassat juhtima läinud Rain Laane, Pärnu Finantskonverentsi parim, TallinnHotelsi tegevjuht Ain Käpp, Palga Päeva parim, värske Ernst&Young Baltic partner Ranno Tingas, Kinnisvaraarenduse konverentsi parim, Pro Kapital Grupi juht Allan Remmelkoor, Üks kuulsamaid kodumaiseid kaupmehi Baltika juht Meelis Milder ning Riikliku Kredexi juhi kohalt bussifirmat Lux Express tüürima asunud Andrus Treier.

Koos võetakse lahti ja pannakse taas kokku nii inimeste kui äri juhtimine ja seda kõike värskes uuendatud kuues. Lähem info siit 

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt