Reformierakond seljatas valitsuserakonnad

Peaministri Jüri Ratase valitsus kaotab populaarsust  
27. jaanuar 2018 kell 8:51

Reformierakonna toetus on kasvanud viimase viie ja poole aasta kõrgeimale tasemele, samas Keskerakonna ja eriti valitsuskoalitsiooni kogutoetus märgatavalt langenud, selgub uuringufirma Kantar Emor äsjasest küsitlusest.

ERR kirjutab, et jaanuari teises pooles läbiviidud uuringu kohaselt toetas Reformierakonda 34,2 protsenti vastanutest, kellel oli kindel eelistus. Keskerakonda toetas 20,5 protsenti, Eesti Konservatiivset Rahvaerakonda (EKRE) 18,4 protsenti ja Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda (SDE) 11,0 protsenti vastanutest.

Vabaerakonna toetus oli jaanuaris 5,4 protsenti, Isamaa ja Res Publica Liidul (IRL) ning Eestimaa Rohelistel mõlemal 4,5 protsenti, Eesti Iseseisvusparteid toetas 1 protsent vastanutest.

Loe pikemalt ERRist.

Hetkel kuum