Saare paadimeistrid tabasid tööstusspioonid

07. veebruar 2018, 15:45
Fotoobjektiiv
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180207/NEWS/180209721/AR/0/AR-180209721.jpg

Saaremaa paadiehitaja Alunaut käis läinud nädalal Düsseldorfis paadimessil, kus tal läks nii hästi, et praegu on ettevõte laovaruta, kirjutas Saarte Hääl. Samas sai neile messil osaks huvitav kogemus kahtlaste meestega.

Saaremaal Tornimäel alumiiniumpaate ehitava Alunaudi tegevjuht Mark Muru ütles, et nad said messilt tagasi tuua vaid kaks tootenäidist, üks paat osteti otse stendilt ära.

Menukaid saare paadimeistreid tabas aga üritusel üllatus, kui nad tabasid teolt „mingit slaavi keelt kõnelevad kummaliselt käitunud mehed“, kes üritasid korduvalt nende toodangut pisidetailideni salaja üles pildistada.

Kui saarlane neid märkas ja neile läheneda üritas, lasid nood jalga, ent tulid tagasi ja jätkasid oma tegevust, kui Muru oli eemaldunud, kirjutas Saarte Hääl. Tuli välja, et mehed üritasidki võimalikult palju infot talletada, kuidas Saaremaal valminud paatide inseneeriapool täpsemalt välja näeb ja toimib.

Et Muru postitas foto kopeerijatest Facebooki, on talle seal ka vihjatud, mis meestega võis tegemist olla, kirjutas Saarte Hääl.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. February 2018, 15:09

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing