Äripäev • 22 veebruar 2018

IME: Kuidas muuta Eesti noortele atraktiivseks?

Mida peame tegema, et noored Eestist jäädavalt ära ei läheks? Milliseid probleeme ja lahendusi Eesti ühiskonna ees seisvatele väljakutsetele pakuvad noorema põlvkonna ettevõtjad?

Nendele ja mitmetele teistel põletavatele küsimustele otsitakse vastust täna kell 11.00 Äripäeva raadios eetrisse minevas otsesaates „Isemajandav Eesti“. Stuudios on MTÜ Eesti 2.0 tegevjuht Ede Schank-Tamkivi ja Mainor Ülemiste juhatuse esimees Margus Nõlvak. Saatejuht on Aivar Hundimägi.

Veebruaris käivitas Äripäev meediaprojekti „Isemajandav Eesti“, mis koosneb kahekümnest üle nädala neljapäeval eetris olevast raadiosaatest, milles Äripäev vaeb ja diskuteerib koos arvamusliidritega, milliseid uuendusi ehk millist IMEt vajab Eesti, et jääda püsima ja et oleksime ühiskonnana edukad ka 10 ja 20 aasta pärast. Meediaprojekti toetavad advokaadibüroo Ellex Raidla, Ülemiste City ja Teenusmajandus Koda.

Saatesarja avasaade oli eetris 8. veebruaril ja selles osalesid endine peaminister ja Reformierakonna asutaja Siim Kallas, ettevõtja Jaan Pillesaar ning Äripäeva peadirektor Igor Rõtov. Seda saadet on võimalik kuulata siit  ning saatest tehtud kokkuvõtet saab lugeda siit.

Hetkel kuum