18. märts 2018 • 2 min
Jaga lugu:

Hommikuprogrammis: Tallinna börsi rikaste klubi

Jaak Roosaare  Foto: Raul Mee

Homme hommikul kell 7 algavas Äripäeva raadio hommikuprogrammis tuleb juttu sellest, kes on tegelikult Tallinna börsi suurimad rahaliigutajad ning milline näeb välja vettpidav rikkaks saamise mudel.

Lisaks võetakse luubi alla Venemaa majanduse hetkeseis ja tulevikuväljavaated ning viimase võistlusnädala eel heidetakse pilk Eesti kõigi aegade pikima ja suurima auhinnafondiga aktsiamängu "Börsihai vs. investor Toomas" tulemustele.

Külla tulevad Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina, investor ja „Rikkaks saamise õpiku“ autor Jaak Roosaare, LHV Panga vanemmaakler Nelli Janson ning Äripäeva börsitoimetuse ajakirjanik Liina Laks.

Hommikuprogrammi juhivad Juhan Lang ja Kadri Põlendik.

Raadiopäev jätkub kolme saatega.

11.00-12.00 "Äripäev eetris". Lõppenud nädala kuumemate teemade üle arutlevad Meelis Mandel ja Viivika Rõuk.

13.00-14.00 "Äritehnoloogia saade". Kuidas Elisa Eesti arendab uusi teenuseid idufirmadele omaste meetoditega, räägib ettevõtte äriarenduse osakonna juht Merli Üle. Stuudios on ka idufirma Titangrid asutaja Aleks Koha, kes selgitab veebi jäetud infost ehk inimese digitaalsest jalajäljest tulenevaid ohte. Saadet juhib Indrek Kald.

15.00-16.00 "Lavajutud". Märtsi alguses toimus jaekettide, tootjate ja hulgikaupmeeste seminar sellest, kuidas jaekettides konkurentsi tipus püsida. Saates kuuleb seminaril kõlanud vestlusringi teemal, kes on tuleviku tarbijad ning mida ja kuidas peab neile pakkuma. Vestlusringis osalevad HKScan Balti üksuse juht Anne Mere, Circle K Eesti peadirektor Kai Realo, Gustav Adolfi gümnaasiumi abiturient ja MTÜ Tegusad Eesti Noored president Diana Vederik ning kaupmeeste liidu tegevjuht Nele Peil.

 

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt