Eesti Energia alustab elektri müüki Soomes

20. märts 2018, 11:18
Eesti Energia juhatuse esimees Hando Sutter.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180320/NEWS/180329988/AR/0/AR-180329988.jpg

Täna alustab Eesti Energia elektrimüüki Soome kodutarbijatele, ettevõtte juhi sõnul on soomlased ühed usinamad elektrimüüja vahetajad Euroopas.

Eesti Energia juhatuse esimehe Hando Sutteri sõnul saab Soomest Eesti järel üks esimesi riike maailmas, mis võtab kasutusele infosüsteemi, kuhu on koondatud kõik elektri müügi ja ülekandmisega seotud lepingud ning elektritarbimise mõõteandmed.

„See kiirendab ja lihtsustab protsesse kõigile turuosalejatele ning tagab võrdsed võimalused klientidele teenuste pakkumiseks. Soomlased on ka ühed usinamad elektrimüüja vahetajad Euroopas. Soome elektriklientide huvi uute pakkujate vastu on kõrge ning valmidus uusi ja innovaatilisemaid teenuseid proovida on olemas,“ ütles Sutter.

Välisturgudel on Eesti Energia tuntud Enefiti brändi all. „Meie kliendid Eestis on juba harjunud oma elektriasju mobiiliga ja digitaalselt ajama. Nüüd soovime neid efektiivseid lahendusi ka Soome turul pakkuda,“ lausus Sutter ja lisas, et sarnaselt Eestile on ka Soomes toimumas üleminek mobiilirakendustele nii panganduses kui ka kommunikatsioonis.

Soome elektriturule sisenemine on osa Eesti Energia strateegilisest eesmärgist kasvada Baltikumi elektrimüüjast Läänemere piirkonna energiamüüjaks ja energiateenuste pakkujaks. Praegu tegutseb Eesti Energia energiamüüjana lisaks Eestile ka Lätis, Leedus ja Poolas ning lähiajal alustab ka Rootsis. 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. March 2018, 11:18

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing