Äripäev • 21. märts 2018 kell 9:15

Naur: müün OEG igal juhul ja hakkan siis nuputama

Indrek Naur  Foto: Andras Kralla

Teisipäeval Äripäevas OEG müügi kohta kriitilise arvamusloo avaldanud vandeadvokaat Indrek Naur ütles täna ÄP raadio hommikuprogrammis, et müüb need aktsiad igal juhul maha.

„Ma ei jää lootma, et keegi tõstaks hinda või saaksin hiljem rohkem raha,“ lausus Naur. „See ühinemisteade mul mingit positiivset tunnet ei tekitanud. Teade ütleb selgelt, et ostja ja OEG ühinevad ja et ostjal on õigus müüa Läti tütarühingud ostja grupi liikmele. Ehk kõige suurem rahaallikas müüakse pärast ühinemist OEGst ära.“

Nauri sõnul sarnaneb OEG müük Rakvere lihakombinaadi ja Saku õlletehase müügiga – „tegelikult ühe osa raha saab ostja tagasi samast ettevõttest“.

Sellele, kuhu ta OEG aktsiate müügist saadava enam kui miljon eurot edasi investeerib, pole Naur veel mõelnud. „Olengi mures, et portsu raha otsas istun nüüd, tuleb hakata nuputama. Ilmselt Balti börsidele ma seda raha ei investeeri, sest likviidsust on siin üsna vähe.“

Naur kirjutas kirjutas eile OEG kohta nii: "Vaadates peale Olympic Entertainment Groupi finantsidele ja väljaostupakkumisele, tekib tahtmine tsiteerida kirjandusklassikat, et Luksemburgi mehed tulevad Karule kosja tema enda rahaga." Loe edasi siit.

Hetkel kuum