Äripäev • 4. aprill 2018
Jaga lugu:

Vedelkütuse seadust vormiti salakoosolekul

Riigikogu komisjonid peavad salakoosolekuid.  Foto: PantherMedia/Scanpix

Kuigi riigikogu kodu- ja töökorra seadus käsib protokollida komisjonide istungid ning need protokollid on avalikud, peetakse veel ka nn salakoosolekuid, kirjutab Eesti Ekspress.

„Salakoosolekute“ pidamine tuli päevavalgele seoses vedelkütuse seaduse muutmisel toimunud lobitöö uurimisega. Riigikogu korruptsioonivastane erikomisjon tuvastas, et oluline arutelu vedelkütusest toimus tänavu 18. jaanuaril.

Tegemist oli majanduskomisjoni töörühma nõupidamisega, mida „ei jäädvustatud kirjalikult ega muul taas esitamist võimaldaval viisil“. Mis koosolekul toimus, jääb seal osalenud kütuseliidu ja käputäie poliitikute teada, nendib Eesti Ekspress.Loe lähemalt Eesti Ekspressist.

Jaga lugu:
Hetkel kuum