Äripäev • 11. aprill • 1 min
Jaga lugu:

Läti riigifirma juhi tasu küünib üle miljoni

Air Balticu juht Martin Gauss
Air Balticu juht Martin Gauss  Foto: Eero Vabamägi, Eesti Meedia/Scanpix

Eelmisel aastal teenisid Läti riigifirmade juhtidest kõige rohkem lennufirma Air Baltic juht Martin Gauss, telekomifirma Lattelecom juht Juris Gulbis ja metsafirma Rigas meži juht Aivars Taurinš, kirjutab Läti Delfi nende majanduslike huvide deklaratsioonidele tuginedes.

Air Balticu juht Martin Gauss teenis eelmisel aastal 1,16 miljonit eurot ehk 96 666 eurot kuus, vahendas Ärileht. Palk oli sellest 579 000 eurot ehk 48 250 eurot kuus, ülejäänud tulud sai ta boonuste ning muude maksetena.

Telekommunikatsioonifirma Lattelecom juht Juris Gulbis teenis eelmisel aastal 396 000 eurot. Tema palk oli 389 000 eurot aastas ehk 32 416 eurot kuus.

Munitsipaalfirma Rigas meži juhi Aivars Taurinši tulud olid mullu 213 000 eurot. Suurima osa sellest ei moodustanud mitte palk, see oli mehel 72 000 eurot ehk 6000 eurot kuus, vaid dividendid firmalt Komp ART Eksim ja kompensatsioon firmalt Tirgonu 1.

Loe pikemalt Ärilehest.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt