Tabasalu Meistrid jäid korruptsioonis süüdi

24. aprill 2018, 08:05
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180424/NEWS/180429887/AR/0/AR-180429887.jpg

Harju maakohus kinnitas esmaspäeval kokkuleppe riigiprokuratuuri ja ehitusettevõtja Tiit Niibeki ning talle kuuluva Tabasalu Meistrid OÜ vastu esitatud altkäemaksu andmise ja konkurentsikuriteo süüdistuses.

Niibekil ja tema ettevõttel oli oma väike osa mullu lahvatanud korruptsiooniskandaalis, mis tõi kohtupinki Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH) tippjuhid eesotsas Tõnis Allikuga, kirjutab Õhtuleht.

„Kokkulepe on sõlmitud nii füüsilise isiku Tiit Niibeki kui ka juriidilise isiku Tabasalu Meistrid OÜga, kelle huvides Niibek juhatuse liikmena tegutses,“ tutvustab riigiprokurör Steven-Hristo Evestus kokkuleppe sisu.

„Mõne sõnaga öeldes on üks etteheidetest seotud altkäemaksu andmisega. Täpsemalt sellega, et Tabasalu Meistrid OÜ osales PERHis välja kuulutatud ehitushangetes. PERHi tehnikajuht Ivo Milli, kes vahistati mullu jaanuaris, võttis Tabasalu Meistritelt 2013. aastal kolm korda vara vastu meelehead, mis ulatus kümnetesse tuhandetesse eurodesse, ning tegi meistritele soodsaid otsuseid.“

Loe pikemalt Õhtulehest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. April 2018, 08:09

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing