Danske: Baltikumi otsus pole seotud rahapesuskandaaliga

26. aprill 2018, 09:42
Danske Eesti
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180426/NEWS/180429776/AR/0/AR-180429776.jpg

Otsus äritegevus Baltikumis lõpetada ei ole seotud Eestiga, ütles panga rahandusdirektor.

Panga finantsdirektor Jacob Aarup-Andersen väitis neljapäeval Reutersile, et otsus Baltikumis äritegevus kokku tõmmata ei ole seotud Eesti rahapesuskandaaliga. Selle asemel keskendub pank edaspidi turuosa kasvatamisele Rootsi eluasemelaenu turul, lisas ta.

Neljapäeva teatas Danske pank kvartalitulemuste esitlemisel, et pank lõpetab äritegevuse Baltikumis. "Soovime keskenduda Põhjamaade klientidele. Otsus tähendab, et meie ärimahud Baltikumis vähenevad, kuid muudatused toimuvad järk-järgult ja me teenindame oma kohalikke kliente veel mõnda aega ning jätkame olemasolevate kohustuste täitmist,” ütles Danske Banki International Governance and Secretariat üksuse juht Frederik Bjørn pressiteate vahendusel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. April 2018, 09:48

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing