Kristjan Pruul • 26. aprill 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Danske: Baltikumi otsus pole seotud rahapesuskandaaliga

Danske Eesti  Foto: Andras Kralla

Otsus äritegevus Baltikumis lõpetada ei ole seotud Eestiga, ütles panga rahandusdirektor.

Panga finantsdirektor Jacob Aarup-Andersen väitis neljapäeval Reutersile, et otsus Baltikumis äritegevus kokku tõmmata ei ole seotud Eesti rahapesuskandaaliga. Selle asemel keskendub pank edaspidi turuosa kasvatamisele Rootsi eluasemelaenu turul, lisas ta.

Neljapäeva teatas Danske pank kvartalitulemuste esitlemisel, et pank lõpetab äritegevuse Baltikumis. "Soovime keskenduda Põhjamaade klientidele. Otsus tähendab, et meie ärimahud Baltikumis vähenevad, kuid muudatused toimuvad järk-järgult ja me teenindame oma kohalikke kliente veel mõnda aega ning jätkame olemasolevate kohustuste täitmist,” ütles Danske Banki International Governance and Secretariat üksuse juht Frederik Bjørn pressiteate vahendusel.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt