Priit Pokk • 26. aprill 2018
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Danske lahkumisstrateegias napib selgust

Danske Eesti juht Ivar Pae (paremal) sõnas, et lahkumise täpne sisu selgub järk-järgult.
Danske Eesti juht Ivar Pae (paremal) sõnas, et lahkumise täpne sisu selgub järk-järgult.  Foto: Andres Haabu

Danske panga lahkumisplaanide detaile paigas veel pole, mistõttu ei ole ka konkreetselt võimalik muudatusi avalikuks teha, lausus Danske Banki Eesti juht Ivar Pae.

„Me lõpetame nüüdsest äritegevuse praeguste ning uute kohalike ettevõtete ja eraklientidega, kuid jätkame neile igapäevaste teenuste osutamist kuni järgmiste teadeteni,“ sõnas Pae. Ta lisas, et praegu pole veel täpsemalt võimalik öelda, kuidas muudatuste rakendamine välja nägema hakkab. „Praegused laenulepingud jäävad kehtima senistel tingimustel ning samuti jätkame klientide teenindamist oma kohustuste piires.“

Samas märkis ta, et selle aasta jooksul plaanitakse loobuda nende era- ja äriklientidele mõeldud igapäevapanganduse toodete pakkumisest, mis võimalik on. Muudatustest lubatakse anda ette teada vähemalt 60 päeva enne nende jõustumist.

Nagu ka varem mainitud, tähendab täna avaldatud strateegiamuutus seda, et Danske keskendub Eestis edaspidi vaid nendele ettevõtetele, kellel leidub Põhjamaades emaettevõte või tugev esindatus rahvusvaheliste korporatsioonide teenindamisel. „Need ettevõtted ei tunneta kohe mingeid muudatusi,“ ütles Pae.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Seotud lood

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt